POLÍTICA DE GALETES

QUÈ SÓN LES GALETES? Una galeta (cookie) és una petita peça d’informació que queda emmagatzemada al seu navegador quan visita un web. Gràcies a la galeta, recordem les seves preferències a fi que quan ens torni a visitar la seva experiència en línia sigui millor. Vostè decideix si permet les galetes o no. Tanmateix, si decideix no permetre-les, les ha de bloquejar al seu navegador.

PER QUÈ HA DE PERMETRE LES GALETES? Si permet les galetes, la seva experiència al nostre lloc web serà millor.

QUÈ PASSA SI BLOQUEJA LES GALETES? Si decideix bloquejar les galetes, és possible que algunes característiques del nostre web no funcionin correctament.

COM POT BLOQUEJAR O PERMETRE LES GALETES? La majoria de navegadors estan configurats de manera predeterminada per acceptar galetes, però, si vol, pot canviar-ne la configuració per bloquejar totes les galetes o una part. Si la manera com el bloqueig de galetes afecta la seva experiència en línia no li agrada, tornar-ho a canviar és igual de fàcil. Triï el seu navegador a la llista següent:

MICROSOFT INTERNET EXPLORER 6/7/8 (WINDOWS XP/VISTA)
Seleccioni «Eines» al menú i després «Opcions d’Internet». Faci clic a la pestanya «Privadesa». Triï les opcions que desitgi. Faci clic a «D’acord».

MICROSOFT INTERNET EXPLORER 8/9 (WINDOWS 7)
Faci clic a la icona «Configuració» (a dalt a la dreta) i després a «Opcions d’Internet». Faci clic a «Privadesa» i seleccioni les opcions que desitgi. Faci clic a «Aplica» i després a «D’acord».

MOZILLA FIREFOX
Seleccioni «Eines» al menú i després «Opcions». Faci clic a la pestanya «Privadesa». Triï les opcions que desitgi. Faci clic a «D’acord».

GOOGLE CHROME
Faci clic al menú de Chrome situat a la barra d’eines del navegador. Seleccioni «Configuració» i faci clic a «Mostra la configuració avançada». A la secció «Privadesa», faci clic al botó «Configuració del contingut». Triï les opcions que desitgi. Faci clic a la X per tancar la finestra.

OPERA
Faci clic al menú d’Opera i seleccioni «Configuració». Faci clic a «Opcions» i després a la pestanya «Avançat». A les opcions de l’esquerra, seleccioni «Galetes». Triï les opcions que desitgi. Faci clic a «D’acord».

APPLE SAFARI
Seleccioni «Safari» al menú; a continuació, «Preferències». Faci clic a «Privadesa». Triï les opcions que desitgi. Faci clic a la X per tancar la finestra.

Google Analytics

UTILITZACIÓ DE SISTEMES DE MESURAMENT I ANALÍTICA
En cas que el web incorpori Google Analytics:

Google Analytics és un servei d’anàlisi de llocs web que ofereix Google, Inc. («Google»), una companyia de Delaware, amb domicili a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units. Google Analytics fa servir galetes per analitzar l’ús que els usuaris fan del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús del lloc web (inclosa la seva adreça IP) serà transmesa directament per Google, que l’arxivarà en servidors situats a Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte del nostre web amb la finalitat de fer un seguiment del seu ús del lloc web, recopilar informes de l’activitat del web i prestar altres serveis relacionats amb aquesta activitat i l’ús d’Internet. Google podrà trametre aquesta informació a tercers quan ho requereixi la legislació o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google. Es pot oposar al tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració pertinent del seu navegador. Tanmateix, cal que sàpiga que, si ho fa, és possible que no estiguin disponibles totes les funcionalitats del web. Fent servir aquest lloc web, consent que Google tracti la informació de la manera i amb les finalitats indicades més amunt.