Zaforteza Abogados combina l’experiència i el rigor, fruit de més de 50 anys de servei als nostres clients, amb la dedicació, l’eficàcia i la diligència que exigeix la societat actual.

ZAFORTEZA ABOGADOS va ser fundat el 1958 per José Zaforteza Calvet a Palma de Mallorca. El sòlid prestigi del nostre fundador, que al llarg de la seva dilatada trajectòria ha ocupat diferents càrrecs públics i privats ―degà del Col·legi d’Advocats de les Balears, president de la Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat de les Balears (Sa Nostra), senador per Mallorca i magistrat del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, entre d’altres―, ens duu a cercar l’excel·lència mitjançant una atenció professional i d’alta qualitat, molt atenta a les persones i al codi ètic que regula l’exercici de l’advocacia.

Zaforteza Abogados combina l’experiència i el rigor, fruit de més de 50 anys de servei als nostres clients, amb la dedicació, l’eficàcia i la diligència que exigeix la societat actual. A Zaforteza Abogados, vostè:

  • Disposarà de temps per exposar els temes del seu interès.
  • Tractarà amb un equip de professionals altament qualificat i especialitzat en les diferents branques del dret.
  • Aconseguirà la millor solució.

A més, a Zaforteza Abogados comptarà amb l’atenció personal i individualitzada de l’advocat responsable del seu cas, que al seu torn forma part d’un ampli equip multidisciplinari. D’aquesta manera, sempre sabrà a qui adreçar-se per informar-se i conèixer en quin estat es troba l’interès que ens ha confiat.

  • Filosofia
  • Filosofia